SweetPoints.dk
Forside

Du er her

Egedal Centret shoppingsmuligheder i stor stil

Egedal Centret byder på 70 butikker, hvor der kan shoppes alle mulige forskellige ting såsom tøj, ure, sko og isenkram. Der er med andre ord både noget for unge, voksne og ældre i centret, der er kendt for sit hyggelige miljø, som mange kommer langt fra for at opleve.

Nem transport og hyggelige omgivelser

Tidligere var Egedal Centret kendt under navnet Stenløse Center, da centret ligger i forhenværende Stenløse Kommune (i dag Egedal kommune).

Centret er centralt placeret i byen, og det er nemt at komme dertil med S-tog og busser. Der er en generel positiv omtale af Egedal Centret, som sætter en ære i at levere en god service til kunderne og give de besøgende en god oplevelse. Det kommer til udtryk ved, at der årligt er 3,1 millioner mennesker, der besøger centret, mens den årlige omsætning i centret løber op på 485 mio. kr.

Fordele ved Egedal Center

  • Der er et bredt udvalg af forskellige butikker.
  • Der går bus og S-tog lige til døren, så det er nemt at komme hen til centret.
  • Bilen kan sættes på en af de 1400 gratis parkeringspladser, der ligger rundt omkring centret.

Forskellige butikskæder og spisesteder

Der er butikskæder såsom SportsMaster, Vero Moda, Wagner, Center Sko, SKOringen, Imerco samt Kop & Kande. Herudover er der en række specialforretninger, mens der er rig mulighed for at få studset og ordnet håret hos en af frisørerne eller få dejlig kropspleje.

Melder sulten sig huser Egedal Centret også en række restauranter og caféer, hvor der kan nydes lidt godt til ganen. Der er eksempelvis mulighed for at få pizza, kinesisk mad, tapas, sandwiches, salater, burgere og meget andet.

Egedal Centret
3660 Stenløse

Klik her og læs mere om Egedal Centret

Kan du lide det, du lige har fundet?

Tak!